Laxtrolling på vänern med fiskeguide Tommy Nerstrand
Arkiv

När fiskegästerna bokar av så får guiden dra upp storlaxen själv…!

Jag skulle haft fiskegäster denna dagen men en av dom hade förhinder så fiskedagen blev framflyttad…

Vindprognosen var så bra (växlande 1-5 m/sek) att det var synd att inte utnyttja dagen till lite fiske så jag bestämde mig på morgonen att ta en tur själv…! Ett beslut jag inte ångrar!

Vid lunchtid kom jag perfekt in i ett måsdyk och då kom ett gott hugg via ett djupriggspö där det satt en löja i linänden på ca 6 m. djup. Fisken drog iväg på djupet och efter första rusningen fick jag på GoPro-kameran som jag brukar montera på djupriggsbommen. Fighten varade i ca 20 minuter och är tyvärr inte med i klippet. Filmklippet visar strax efter första rusningen och när fisken är landad!

Sportfishing News, Björn Blomqvist uppmärksammade fångsten och flera online-magasin vilket naturligtvis är extra kul!

Länk till Sportfishing News här

Lediga dagar för laxtrolling finns kvar! Ring eller maila så hittar vi en dag!

Over & Out! / Tommy Tel 0708-807222