Laxtrolling på vänern med fiskeguide Tommy Nerstrand
Arkiv

Våren 2021 blir sista säsongen på Vänern efter 23 år med ”världens roligaste jobb”

Höstsäsongens fiskedagar blev väldigt få - endast 3 dagar kom vi ut på Vänern... Fisket på dessa tre dagar var dock väldigt bra! Alla fiskegäster fick godkända laxar eller öringar! Alla andra inställda dagar kommer flyttas fram till vårsäsongen som kommer bli sista säsongen som jag kör guidning på Vänern.

 

 

Det är en stor utmaning att bedriva laxtrolling på Vänern med alla ordinarie hinder som blåsväder, halkigt väglag, svårfiskat och nu kom Corona som ”grädde på moset” vilket gör det omöjligt att bedriva guidningen på ett affärsmässigt sätt och ha det som inkomst. För min del så är den stängda gränsen mot Norge ett stort problem.

 

För mig blev Corona det som hjälpte mig att ta beslutet att sluta efter över 23 års karriär som laxtrollingguide på Vänern. Så nu kommer jag försöka göra en snygg avrundning till våren. En del stamgäster har hört av sig och bokat en sista fiskeupplevelse med mig nu till våren. Känns varmt i hjärtat. Kommer att sakna er alla och all härliga upplevelser vi haft i båten tillsammans!

 

Håll ut – Håll avstånd – Håll kontakten med varandra!

 

Bästa Fiskehälsningar / Tommy