Laxtrolling på vänern med fiskeguide Tommy Nerstrand
Arkiv

Nu tar vi ett sommaruppehåll i de guidade turerna!

Jag hoppas alla fått njuta av den fantastiska sommarperiod vi haft! Rekordvärme och massor av tillfällen till sköna dagar på sjön.

Jag tar nu ett uppehåll i de guidade turerna (förutom någon tur som redan är bokad!) Nu blir det jobb för projekt Lax i Vänern istället under resterande del av juni och framåt sensommaren. Lite semester blir det också däremellan!

Boka höstens laxtrolling på Vänern!
Höstsäsongen startar i månadsskiftet okt-nov och håller på fram till jul. Jag kommer köra ca 3 dagar/vecka och endast vardagar. Övriga dagar kommer jag jobba för projekt Lax i Vänern. Vi vill ju alla att laxfisket ska bli ännu bättre i Vänern och då gäller det att vi kraftsamlar tillsammans! Läs mer på länken ovan! Boka via vårt formulär eller skicka ett mail på info(at)dalslandfishing.com.

Priset är 2100 kr/pers och jag vill ha minst 3 pers ELLER 6300 SEK för att bokningen ska vara klar. Varma goa flytoverfaller ingår och finns ombord samt en varm och go kabin som värms upp av en Webasto dieselvärmare! All fiskeutrustning finns ombord.

Trolling med tacklad betesfisk!
Du som trollat en del men ännu inte lärt dig hur trolling med tacklad betesfisk fungerar tycker jag ska boka en tur i höst! Du kommer garanterat få mer fisk efter detta!

Ha det skönt i sommarvärmen så syns vi framåt hösten!

Hälsningar Fiskeguide Tommy Nerstrand