Laxtrolling på vänern med fiskeguide Tommy Nerstrand
Arkiv

Senhöstens säsong för Laxtrolling närmar sig!

Nu kommer det allt fler telefonsamtal och förfrågningar via mail inför den stundande höstsäsongen! Som vanligt så räknar vi med att vattentempen inte når ner till ca 10 grader i ytan förrän runt månadsskiftet oktober-november. Det är då fisket börjar!

En av våra stamgäster Lena med vacker Vänerlax!

Förra årets höstsäsong var inte särskilt bra när man summerar fisket runt hela sjön. Vi hoppas att kommande säsong visar bättre fiske med granna laxar och öringar uppemot 7, 8 eller kanske närmare 10-kilosstrecket! Kanske blir det DU som fångar en sådan?!

Vi kommer som tidigare utgå från våra favorithamnar Sunnanå och Tössebäcken. Vilket vi väljer beror på var fisket är bäst för tillfället och vindförhållanden. Vissa dagar kanske vi väljer att fresta laxarna i våra större sjöar i norra Dalsland. Där finns samma arter som i Vänern och vi fiskar på samma sätt. Enda skillnaden är att vi får mer vindskyddade vatten!

Nu under hösten guidar jag ca 3 vardagar/vecka. Övriga dagar i veckan jobbar jag för att förbättra laxfisket i Vänern via Projekt Lax i Vänern! (Helgdagarna ägnar jag åt båtunderhåll, familj och fritid!)

Priset är 2100 kr/pers./dag. Mer info här>>>

Hör av er så bokar vi in en dag som passar i almanackan!

Fiskeguide Tommy Nerstrand, tel. 0708-807222 eller via mail. 
20 years as prof. guide / 1998-2018